Skip to main content

Het is nog niet officieel bevestigd maar blijkbaar niet meer te ontkennen: Rijk Hofman en Monica Geuze hebben het héél gezellig met elkaar. Nu is er een foto waarop de twee zoenend zijn gespot.

Monica Geuze zoenend gespot

De twee zijn gezien samen met hun vriendengroepen terwijl ze Koningsdag aan het vieren zijn. Rijk is met een dame te zien terwijl ze zoenen, en volgens realityfbi zijn de gelijkenissen met Monica exact identiek.

Rijk Hofman

Dit komt dagen nadat Rijk onthulde een romantische overnachting cadeau te hebben gekregen. Het zou gaan om Monica die haar ex volgens luisteraars met hetzelfde cadeau zou hebben verrast. Een volger van Monica: ,,Ik kan me vaag herinneren dat Monica daar al eens heeft gelogeerd. Volgens mij had Monica dat ook eens met Robbert, haar ex, gedaan.”

Rijk onthulde: ,,Ik ging slapen in een huisje midden op de Amstel. Dat is zo’n wachtershuisje lijkt het wel. Daar kan je alleen met een bootje naartoe. Je moet dus je eigen eten meenemen. Ik wist niet waar we naartoe gingen, het was een verrassing. Je zit echt op een eiland.”

Monica zou nog een andere verrassing hebben. “Toen kreeg ik ook nog een cadeau, een ketting met diamanten”.

Hieronder de zoen foto en de eerdere ‘bewijzen’

Via IG

Leave a Reply