Nederlands Tinder Swindler slachtoffer onthult nieuwe details: “Ik gaf hem bijna 100.000 dollar”

De Netflix true-crime sensatie de Tinder Swindler hield tientallen vrouwen voor de gek. Een van de slachtoffers vand e Tinder Swindler was de Nederlandse Ayleen. De Israëliër deed zich voor als miljardair en lichtte zo zijn slachtoffers op. In totaal bestal hij zo voor miljoenen dollars, vrouwen van over de hele wereld. Na de Netflix serie over zijn bedrog, was de wereld benieuwd naar de verhalen van de slachtoffers. Ayleen deed haar verhaal bij de Facebook talkshow; Red Table Talk.

Red Table Talk

De documentaire serie op Netflix kwam een paar maanden geleden uit. Sindsdien komen er steeds meer verhalen over het misbruik van de Tinder Swindler naar buiten. Ayleen vertelde over haar ervaringen met de ondertussen wereldberoemde scammer. Tijdens de aflevering van de talkshow zat ze tegenover de drie hosts, Jada Pinkett Smith, met haar dochter Willow en haar moeder (Willows oma). Deze vroegen haar naar wat ze meemaakte en hoe ze zich daarbij voelde.

Nederlands slachtoffer

Het Nederlandse slachtoffer van de Tinder Swindler vertelde over de keer dat hij haar een foto stuurde waarop hij onder het bloed zat. Hij loog tegen haar dat zijn bodyguard ernstig verwond raakte toen hij hem beschermde. Later bleek dat het bloed kwam door een gevecht in een kroeg en dat hij die foto had gebruikt om meerdere vrouwen te misleiden.

Tinder Swindler

Ze spreekt ook openhartig over wat voor impact de tijd met hem op haar leven had. Zo had ze anderhalf jaar nodig om over alles heen te komen: “Je hebt zoveel emoties omdat je de ‘liefde van je leven’ bent kwijtgeraakt, je bent al je geld kwijt, je hebt grote problemen met banken, met leningen.”

De confrontatie

Het spannendste was dat ze uitlegde hoe ze erachter kwam dat het allemaal bedrog was. Ze las een artikel over hem op het internet en confronteerde hem. De oplichter ontkende natuurlijk alles en hield de schijn dat hij in geldnood zat nog altijd hoog. Toen besloot ze hem zelf om de tuin te leiden. Ze stelde hem voor zijn dure merkkleding voor hem te verkopen en hem het geld te sturen. Ze hield uiteindelijk al het geld zelf. Of het genoeg was om haar verlies te dekken liet ze niet specifiek weten.

Bekijk hier de beelden:

nederlands tinder swindler

Bron: Youtube, Facebook