Skip to main content

Een Nederlandse Tiktokster flipt volledig op een TikTok live video. In een video zien we Maria Hanoun, een semi-bekende dame op TikTok. Haar account is inmiddels niet meer te vinden, vanwege de vele haatreacties die ze ontving. Ze was namelijk live op het platform toen ze een heftige aanvaring kreeg.

Fastfood

Maria zat in de auto in de bijrijdersstoel. Ze is aan het filmen hoe ze lekker aan het eten is. De verpakkingen van het fastfood gooit ze vervolgens uit de auto en op straat. De dame komt overigens uit Enschede.

Teruggegooid

Een ouder stel ziet het gebeuren en spreekt de Nederlandse Tiktokster aan op haar rare gedrag. Omdat ze haar afval uit het raam op straat gooit spreken ze haar daarop aan. De influencer is hier niet van gediend en gaat helemaal tekeer tegen het oudere stel. Het loopt nog verder uit de hand als het oudere stel het ook zat is om zo toegesproken te worden. Ze gooien het afval van de twee dames terug de auto in.

Als gevolg van deze aanvaring, waar veel mensen naar konden meekijken, kreeg Maria veel haatreacties. Waarschijnlijk haalde ze daarom haar profiel van TikTok af. Hopelijk leerde ze een waardevolle les en zal ze geen afval meer op straat gooien.

Bekijk de beelden hieronder:

nederlandse tiktokster
nederlandse tiktokster

Bron: TikTok

Leave a Reply