Skip to main content

Er is een nep-John de Mol actief op Instagram die Temptation Island-sterren naar een Skype-auditie probeert te lokken. Diverse oud-deelneemsters kregen hetzelfde bericht in hun inbox.

Demi, die te zien was als deelneemster in het seizoen van Temptation Island 2019, en Simone (2020) delen allebei een screenshot op hun Instagram, waarop ze door de persoon die zich voordoet als ‘John de Mol’ uitgenodigd worden voor de auditie.

Hierbij schrijft de nep-de Mol met de nodige spelfouten: “Hoe gaat het met je? Hopelijk ben je helemaal gezond en corona-proof. Ik ben John de Mol jr. De reden waarom ik je op deze manier contacteer, is dat het social media mij dit helaas geen andere keus laat. Uiteraard heb ik een eigen account, maar vanuit privacy-oogpunt is dit eenvoudiger. In maart 2021 wil ik een nieuw programma gaan opnemen, dat gericht is op de jeugd en een 2-wekelijkse late night show moet worden.”

“Ik heb vijf vrouwen geselecteerd om auditie te komen doen op Skype”, vervolgt de nep-media magnaat. Ik hoor graag van je of je geïnteresseerd bent. Tevens wil ik dit graag discreet houden. Met vriendelijke groet, John de Mol.”

Check het hele bericht van de nep-John de Mol hier:

John de Mol

Bron & beeld: Shownieuws, De Ondernemer

Leave a Reply