Akwasi en Frenna brengen racisme-track uit! 'Het is nu tijd' (Video)

Net binnenjul 19 2020, 16:47
Rapper Frenna is samen met Akwasi de studio ingedoken. In een nieuwe track delen ze hun mening over het heftige racismedebat van de afgelopen maand. De single, die als titel 'Wonder' heeft, komt binnenkort uit.
De nieuwe track is een antwoord op het racismedebat. 'Ik heb er nog niet veel over gezegd maar het houdt me wel veel bezig', vertelt Frenna over de BLM-protesten en alle verhitte discussies aan BuzzE. De rapper uit zich via zijn muziek. 'Ik ben niet zo’n type als Akwasi die goed kan praten. Ik laat liever de muziek spreken.'

Akwasi en Frenna

De samenwerking tussen Akwasi en Frenna komt niet als een verrassing. Akwasi heeft een sterke mening over racisme en kwam de afgelopen maand voortdurend in het nieuws na aanleiding van zijn speech tijdens het BLM-protest in Amsterdam.

Een voorbeeld

'We zouden altijd al een keer muziek maken en ik zei tegen hem: ik denk dat het nu tijd is. Dat we er samen iets van moeten zeggen' , vertelt Frenna, die vindt dat hij niet kan achterblijven als het om racisme gaat. 'Ik vind dat ik hierin ook een voorbeeld moet zijn. '

Single komt binnenkort uit

De single komt binnenkort uit en is een reminder om vooruit te blijven kijken. Afgelopen donderdag liet het duo de track voor het eerst horen tijdens Frenna’s concert in de Ziggo Dome.

Beluister hieronder vast de eerste tunes van Wonder:

De rapper loopt flink binnen: