andrehazes

Andre Hazes krijgt kritiek om zoontje die Balenciaga schoenen draagt na enorme ophef! (foto)

Net binnendec 04 2022, 10:29
Andre Hazes heeft voor boze tongen gezorgd. De zanger leeft onder een steen of trekt zich weinig aan van de Balenciaga-rel. Hij krijgt nu namelijk kritiek omdat zijn zoontje, de schoenen van het merk nog steeds draagt.

Kritiek

De zanger deelde een foto waar hij van een familie uitje aan het genieten is met zijn zoontje. Alleen gaat de aandacht heel ergens anders toe. Namelijk de schoenen van kleine Dre, die voor eerder al voor kritiek zorgde. "Waarschijnlijk is de Balenciaga rel, Andre Hazes ontgaan", schrijft juicekanaal Realityfbi in hun stories.
Voor Sinterklaas kreeg Monique al op haar donder over de schoen. Ze zou zich van geen enkel kwaad bewust zijn en niet door hebben gehad wat zich heeft afgespeeld. Na alle ophef heeft ze de schoen verwijderd van social media. Maar lijkt die niet volledig weg te zijn gedaan.

Ophef

Het modehuis heeft de plank volledig misgeslagen met hun laatste campagne. Op de beelden waren jonge kinderen met plunchen beertjes te zien, waar bondage accessoires zoals halsbanden aan vast zat. Met kerst op de taart lag er op de achtergrond, een document van een rechtszaak over kinderporno.

Bekijk de beelden hier:

0d504b64ad42b1ef2bd7d219d2c4ab434a76a3e141f8d9b65c4eb4bd86d8f8a6 576x1024