andrew tate

Andrew Tate heeft mogelijk longkanker, Manager bevestigt (Beelden)

Net binnenjan 01 2023, 19:39
Schokkende berichten over Andrew Tate. Hij zou volgens een leak de diagnose longkanker hebben gekregen. Een uitgelekt document dat een rapport over de gezondheid van Andrew Tate lijkt te zijn gaat rond.
Tate zou zijn behandeld voor een "laesie in zijn rechterlong" een donkere plek die een tumor zou zijn. Het document is gedeeld door Sulaiman Ahmed en daaruit blijkt dat Tate voor zijn arrestatie in Roemenië al werd behandeld.
Ahmed meldt: "Het CT-rapport is buitengewoon alarmerend. Andrew Tate heeft mogelijk longkanker." De manager van Tate lijkt de geruchten op Instagram te bevestigen met een post. Doktoren zeggen dat hij direct behandeld moet worden.
Een woordvoerder van Tate zei: "Andrew werd gediagnosticeerd met een ernstige medische aandoening in december 2022, hij was in Dubai. Zijn wens is om een ​​vooraf afgesproken consult in Dubai bij te wonen als hij werd vrijgelaten en daarna terug te keren naar Roemenië. Het is duidelijk dat de aanbevolen afspraken voor deze ernstige medische kwestie zijn gemaakt vóór de arrestatie."
Zijn manager, de Sartorial Shooter meldt: "OK, veel mensen vragen me of het verhaal over longkanker van Tate waar is. Ja, het is waar, ik was degene die met hem van en naar de ziekenhuizen in Dubai reed. Ik heb geen bijzonderheden meer om te delen."

Hieronder de berichten:

screenshot 03 03 2023 20 01 57

Andrew Tate - Medical Update possible Cancer The CT report is extremely alarming. Andrew Tate may have lung Cancer. Urgent biopsy needed & a 6 month delay could be fatal There are reports he lost 10kgs in weight which is also a sign of cancer. Cancer could be incurable now

Image
Image
Image
Image
16.7K
Reply