Anna Nooshin krijgt kritiek op té volle lippen, Anna reageert op Botox beschuldiging!

Net binnenaug 09 2019, 14:47
Anna Nooshin heeft een foto gedeeld waarop ze veel kritiek krijgt. Volgers menen namelijk dat haar lippen er opeens veel voller uitzien dan voorheen. Ze verdenken haar dat ze iets heeft laten doen.
Veel mensen menen dat dit plastische chirurgie moet zijn: "Waarom als je al zo knap van jezelf bent en dan toch je lippen laten doen …Ik snap het niet vind je meer en meer op kim k lijken…vind het zonde”, zo staat er. En: “Zonde van de lippen, had je echt totaal niet nodig” en “De tijden waar We in leven. Waar iedereen op elkaar begint te lijken Door plastische chirurgie. Vind ik echt een horror”
Sommigebn menen dat het aan de make-up ligt:“Hm… ik zie geen lipfillers, wel wat meer aanwezige lip make-up dan ze meestal draagt .. and i like it, ze kan het hebben! Klassieke uitstraling zo” en “Volgens mij is het gewoon een goede lipliner hoor.”

Anna Reageert

Anna zag het allemaal en besloot te reageren: Haha wow ik lees geen comments meer maar aangezien @gwenvanwaveren me wees op al jullie commentaar: dit heet lipliner en heel veel gloss dus nee ik heb niet mijn lippen laten opvullen. Maar ook al zou ik daar uiteindelijk voor kiezen (die lipliner zo krijgen is nogal een klus lol) is het aan precies niemand om er wat van te vinden behalve aan mij. Have a wonderful loving day everyone ❤️
Bekijk de beelden hieronder:
/B0Okz5jBWwY/
/Bsx3ouNhqU9/