bilal wahib slachtoffer

Bilal Wahib slachtoffer Leonardo in tranen op TV bij Humberto "Alle vrienden kwijt"

Net binnenokt 25 2023, 11:18
De jongen die slachtoffer werd van een ongemakkelijke online live grap van Bilal Wahib heeft zijn verhaal gedaan op TV bij Humberto op bezoek. Leonardo, die inmiddels 15 is wordt nog steeds gepest. Hij is al zijn vrienden kwijt geraakt en is zelfs in elkaar geslagen.

Bilal Wahib slachtoffer

Leonardo heeft zijn verhaal gedaan bij Humberto. Hij was het die in de grap van Bilal trapte en zijn geslachtsdeel liet zien terwijl duizenden fans meekeken en de beelden viraal gingen. Hij wordt na het incident nog steeds niet met met rust gelaten en heeft zelfs geen vrienden meer.

Leonardo

Leonardo zegt bij Humberto: "Ik heb niemand. Ik ben door m’n eigen beste vriend in elkaar geslagen. Hij deed mee met de andere jongens die mij pestten. Ik word na twee jaar nog steeds niet met rust gelaten”

In tranen bij Humberto

“Mijn leven is compleet veranderd. Vroeger was ik altijd op straat met vrienden. Nu niet meer. Ik word buitengesloten en heb het gevoel dat ik geen vrienden meer kan krijgen. Ik vind het echt ‘f*cked up’ dat ik geen vrienden heb. Ik dacht dat m’n vrienden me juist zouden steunen. Ik krijg gelukkig wel steun van mijn familie.”
Met het interview wilde Leonardo laten zien hoe slecht het met hem gaat. De video waarin hij zijn geslachtsdeel liet zien wordt nog steeds veel gedeeld op sociale media. “Dat heeft me heel erg veranderd. Ik zou willen dat ik net zoals vroeger was. Vroeger was ik een blije jongen.”

Bekijk hier de video en de reactie van Bilal in de live

De nu 15-jarige Leonardo wordt nog iedere dag geconfronteerd met de gevolgen van de livestream in maart 2021. Daarin werd hij door Bilal Wahib uitgedaagd om zijn geslachtsdeel te laten zien voor 17.000 euro. Vanavond doet Leonardo zijn verhaal bij #Humberto .

Image
40
Reply
Via RTL, Twitter Humberto,