screenshot 27 4 2023 10 30 10

'Boef met Ali B gespot in Manchester?' (video)

Net binnenfeb 25 2023, 10:21
Boef met Ali B en nog een vriend zouden mogelijk samen in Manchester zijn. De ex-treitervlogger plaatste op zijn Instagram story wat foto's en video's van hemzelf en een vriend in de Engelse stad. Wat opvalt is dat er een derde persoon is die de foto van Boef en de onbekende vriend moet hebben gemaakt. In een kort videootje hoor je heel even duidelijk een stem die sprekend lijkt op die van Ali.
Waarom de rappers zoveel moeite doen om uit beeld te houden wie de lachende derde is, is op zich te bedenken. Ali heeft namelijk te maken met beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag tot in de ergste vorm: verkrachting. Ook zou hij zijn machtspositie als jurylid/coach bij The Voice of Holland hebben misbruikt in die context.

Boef en Ali B

Sinds de beschuldigingen naar buiten kwamen, laat Ali B zichzelf weinig zien en horen. Als hij een keertje opduikt, gaat dan meestal meteen viraal. De laatste keer dat we van hem hoorden waande hij zichzelf een soort gezondheids-guru en sprong hij na een motivatie speech de sloot in in Almere.
Boef en Ali B hebben een aantal liedjes samen, maar Boef zat ook een hele tijd bij het management van het label Spec waarvan Ali eigenaar is. Jaren geleden gingen de twee vriendschappelijk als zakenpartners uit elkaar. Het zou dus helemaal niet ver gezocht zijn dat Ali met Boef en zijn maat mee is naar Manchester.

Bekijk de beelden hieronder:

screenshot 27 4 2023 10 19 23
Bron: Instagram