screenshot 22 9 2022 16 04 40

Deelnemer LLDL wekt woedende reacties op "Ren voor je leven" (Video)

Net binnenapr 22 2022, 15:40
Dat er in Lang Leve de Liefde soms wat aparte stelletjes langskomen is bekend. De situaties leveren regelmatig hilarische video's op. Van een deelnemer uit een van de meest recente afleveringen, werd het publiek echter niet zo vrolijk. Sterker nog, zijn verschijning leverde online woedende reacties op.

Lang Leve de Liefde

Deze aflevering van Lang Leve de Liefde begint niet anders dan de andere afleveringen. Het stel leert elkaar kennen door wat vragen te stellen over elkaars geschiedenis. De man in kwestie vertelt over zijn geschiedenis met vrouwen, waarbij hij deelt kinderen te hebben van drie verschillende moeders. Hoewel mensen hier al over hun mening over hebben, is het de volgende opmerking die mensen massaal naar Twitter en Facebook stuurden om te klagen.

Woedende reacties

De beste man heeft namelijk niet alleen vier kinderen van drie verschillende moeders, hij spreekt geen van die vier kinderen. Iets waar hij zich zelf niet zo druk om lijkt te maken: 'Ik moet ook aan mezelf denken, dus lekker genieten. En als ze komen, dan komen ze wel.' Deze opmerking schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat, waardoor er reacties achter werden gelaten als: 'waardeloze zak'. Een andere kijker reageerde met: “Mafklapper!! Knuppelen! kinderen op de wereld zetten ,en niet naar om kijken omdat je aan jezelf wil denken en genieten!? Waardeloze zak! Weer kinderen waar de vader ervan niet de lasten van wil dragen''.
lldl kinderen 1

Bekijk de video

Bekijk hieronder het fragment uit Lang Leve de Liefde, dat zoveel ophef opgewekt heeft.
Nog niet voldaan? Bekijk hieronder meer LLDL.
Bron, beeld: Talpa