naomi en michael

'Ex van Michael van der Plas Naomi uit huis gezet door Michael?' (Beelden)

Net binnenjan 08 2022, 22:40
De ex van Michael van der Plas Naomi Dijkstra post op Instagram dat zij op zoek is naar een woonplek. Mensen vragen zich af of Michael van der Plas haar uit huis heeft gezet, want dat gerucht gaat rond op de Juice channels, zo meldt DenD.

Naomi en Michael

Naomi en Michael besloten vorig jaar hun relatie stop te zetten. Volgens Naomi heeft de ex van Michael, Samantha de Jong, de twee uit elkaar gehaald. Michael zijn verhaal zit iets anders in elkaar. Volgens hem is Naomi vreemd gegaan.

Plannen

Zij hadden grote plannen voor de toekomst, ze hadden al trouwplannen en plannen voor een kindje. Volgens Naomi zag het zoontje van Michael, Milano, haar ook als zijn moeder. ,,Hij wil mij nog vaak zien en dat wil ik ook. Ik zal hem nooit laten vallen”, zei ze in gesprek met weekblad Privé. ,,Ruim vier jaar ziet hij mij dagelijks. Samantha ziet hem één keer in de week.”

Uit huis gezet?

Het is niet duidelijk of Naomi nog contact heeft met Michael. Schijnbaar is zij dus niet meer welkom bij hem thuis. ,,Op zoek naar een tijdelijke woning in Rotterdam. Is voor 4 tot 6 weken. Wie helpt mij”, schrijft Naomi op Instagram bij een foto.

Bekijk hieronder de beelden en de story:

undefined 1024x576
Bron: Instagram, ditjesendatjes