Famke Louise slaat terug na haatcomments over haar beugel (video)

Net binnensep 12 2020, 10:08
Famke Meijer oftewel Famke Louise was deze op FunX te zien met de autotune challenge. Bij veel mensen valt het op dat er iets anders aan haar te zien is, Famke heeft namelijk een beugel in en kan echt niet met de commentaar die ze daarop krijgt.
Nadat deze week de autotune challenge online kwam op het YouTube-kanaal van FunX heeft Famke heel wat negatieve commentaar gekregen over haar nieuwe beugel. Veel mensen begrijpen niet waarom ze de beugel in heeft, omdat je meestal op jongere leeftijd aan een beugel begint. Daar reageert ze op via haar Instagram stories.

Famke Louise: Ik vind mijn beugel lit, ik hoef jullie commentaar niet

Gisteren reageerde Famke op haar instagram stories op de negatieve commentaar van haar beugel. Het klinkt als volgt: “Ik krijg super veel negatieve reacties over m’n beugel... Ik heb een beugel genomen omdat ik geen haaientanden wil door facings. Je kan me uitlachen of zeggen dat ik op een kind lijk, maar ik vind m’n beugel LIT. Daarnaast: voor wie moet ik mooi zijn? Ik heb m’n vriend al, heb m’n monnie al, dus het boeit me niet wat je zegt. Ik ben gelukkig en ben bezig met mooie dingen, jullie weten nog niks maar ik beloof je gaat liken.”
In het bericht gooit ze een beetje shade naar mensen die ‘haaientanden’ hebben wegens facings. Jou commentaar kan Famke Louise niets schelen want zij vindt haar beugel LIT. Volgens de zangeres heeft ze ook geen reden om mooi te zijn want ze heeft haar vriend, geld en succes dus het maakt haar allemaal niet uit wat andere denken!
Famke Louise beugel

Bekijk de FunX Autotune Challenge van Famke Louise hieronder:

Bron: FunX , Instagram, NU.nl
"}])