Feest organisator sleept Lil Kleine voor de rechter!

Net binnenokt 17 2016, 23:25
De organisator van de kermis in Meijel in Limburg, waar Lil Kleine na 3 minuten van het podium stapte, gaat naar de rechter om alsnog een schadevergoeding te krijgen van Kleine.
RTL Boulevard meldt dat Kleine morgen een dagvaarding kan verwachten. Hij trad in september op, maar een paar bezoekers mikten een paar biertjes richting het podium en daar zat hij niet op te wachten. Hij verliet het podium met "Ik heb 1, 2, 3, 4000 euro verdiend. Later! "
De organisator wil 2 derde van zijn gage en zegt tegen het AD:"Lil' Kleine mag een derde van zijn gage houden. Dat is 1.250 euro. Omdat hij toch gekomen is. De rest wil ik terug. Hij heeft tenslotte maar twee minuten en veertig seconden op de bühne gestaan.''
En beklaagt zich verder met: ,,Maar dit is schandalig. Kleine reageert overal in de media op het voorval, maar niet tegenover mij. Ik denk dat hij het spoor bijster is, eerlijk gezegd. Hij maakt goede muziek en hij is een groot talent, maar hij moet wel met beide benen op de grond blijven."
Bekijk het incident hieronder:
[embed][/embed]