screenshot 29 10 2023 03 02 12 2

Friends acteur Matthew Perry (54) overleden

Net binnenokt 29 2023, 1:16
Vreselijk nieuws uit Hollywood: Een van de Friends- cast sterren, acteur Matthew Perry, is op 54-jarige leeftijd overleden. Perry speelde Chandler Bing in de serie. Hij zou zijn verdronken.

Matthew Perry overleden

Bronnen melden dat de acteur zaterdag werd gevonden in zijn huis in L.A., waar hij lijkt te zijn verdronken. Eerste hulp verleners haastten zich na een belletje met melding van een hartstilstand. De bronnen zeggen dat hij namelijk werd gevonden in het water van een jacuzzi bij zijn huis en er volgens TMZ ter plaatse geen drugs zijn gevonden. Er wordt ook verteld dat er geen kwaad opzet in het spel is.

UPDATE 2:30

De laatste details van vannacht over de omstandigheden rond de dood van Matthew Perry: TMZ bronnen vertellen dat hij vanochtend in zijn eigen huis stierf na enige fysieke activiteit. Er wordt verteld dat Matthew ergens in de ochtend thuiskwam na een rondje pickleball van twee uur, en dat hij kort daarna zijn assistent een boodschap hoorde doen.
De TMZ bronnen melden dat toen de assistent ongeveer twee uur later terugkwam, hij ontdekte dat Matthew niet reageerde en belde 911. Het is onduidelijk wat Matthew deed vóór zijn overlijden op dit moment een rol speelde bij zijn dood - het onderzoek naar zijn dood is aan de gang.

Bekijk hier de video

Bron: TMZ YT