screenshot 8 4 2023 10 38 35

Ihattaren en Yasmine officieel weer samen! Posten samen video!

Net binnenfeb 17 2023, 10:32
Ihattaren en de TikTok influencer Yasmine schijnen aan de wereld te willen laten weten dat ze officieel weer samen zijn. Yasmine post een filmpje op haar TikTok waarin ze Ihattaren in beeld trekt met een sound van de serie "Dubai Bling".
In de TikTok video playbackt Yasmine een sound mee in het Arabisch (dialect). Er wordt iets gezegd in de zin van "dit dat dit dat dit gedoe, ik ben er klaar mee het kost me te veel tijd en energie", het lijkt erop dat ze hiermee verwijst naar het gedoe om haar en Ihattaren heen en dat het haar niet boeit wat de rest van de wereld vindt.

Ihattaren en Yasmine

Mohammed Ihattaren is een profvoetballer die veel in opspraak is geweest de laatste tijd. De aanvallende middenvelder heeft eigenlijk een contract bij Juventus maar werd verhuurd aan Ajax. Hier in Nederland kwam hij veel in de problemen en zat laatst nog een paar dagen in de cel. Nadat Ajax hem zat was, stuurden ze hem terug naar Italië.
De reden dat hij in de cel zat, was omdat Yasmine aangifte tegen hem deed wegens mishandeling. Een dag later wilde ze die aangifte weer intrekken en nu lijken ze dus samen op vakantie te zijn. Volgens het AD wil de familie van Mo dat Ihattaren en Yasmine er liever een punt achter zetten.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: TikTok