Johan Derksen maakt Akwasi en rappers belachelijk: 'Jongens die geen talent hebben'

Net binnensep 19 2020, 12:59
Johan Derksen raakten enkele maanden geleden flink in de problemen, nadat hij een Zwarte Piet-grap maakte over Akwasi. In de uitzending van Veronica Inside van vrijdagavond haalde hij opnieuw uit naar de rapper.
Het schandaal, dat bijna het einde betekende voor Veronica Inside, ontstond nadat de heren in het programma de BLM-demonstratie in Amsterdam behandelde, waarbij Akwasi de uitspraak deed dat hij Zwarte Piet in zijn gezicht zou trappen. Vervolgens grapte Johan Derksen, toen er een Zwarte Piet in beeld kwam, of dat Akwasi niet was. Hierop ontstond er een grote rel rond het programma, waarbij ook de tafelgassten onderling ruzie kregen.
Hoewel het lange tijd onzeker was, sloten de heren uiteindelijk toch vrede en ging het nieuwe seizoen Veronica Inside vorige week van start. In de uitzending van 18 september kwam Akwasi toch weer ter sprake, naar aanleiding van de FunX award die hij in ontvangst mocht nemen vanwege zijn inzet voor BLM.
Hierbij kon Derksen het opnieuw niet laten om uit te halen naar Akwasi en rapppers in het algemeen. Volgens 'De Snor' zijn rappers jongens die geen talent hebben en toch iets in de muziek willen doen.

Bekijk het fragment waarin Johan Derksen uithaalt naar Akwasi en rappers hier:

Lees ook: