ontwerp zonder titel 10

Klanten op vakantie in Mykonos keihard opgelicht door dit restaurant "400 euro voor wat oesters en 2 drankjes"

Net binnenmei 26 2022, 11:13
De zomervakantie is al bijna voorbij, maar heb jij binnenkort nog een vakantie naar Mykonos gepland, lees dan snel verder. Het eiland is erg populair onder toeristen, maar elk voordeel heeft zo z'n nadeel. Op Mykonos blijkt er namelijk een restaurant te zijn waar klanten keer op keer weer genaaid worden.

Vakantie Mykonos

Een vakantie naar Mykonos betekent natuurlijk genieten, maar een vakantie kost ook veel geld. Dus wil je je niet aan elk etentje helemaal blauw betalen. Daarom zijn klanten van dit restaurant ook woedend vanwege de prijzen. Zo betaalde een stel 400 euro voor twaalf oesters en twee drankjes. Een andere vrouw betaalde meer dan 1600 dollar voor een salade en brood.

Niet naar dit restaurant

Op TikTok vertellen meerdere klanten over hun ervaring met het restaurant, genaamd DK Oyster. Volgens hen wordt er vooraf geen drankenkaart gedeeld waarop de prijzen te zien zijn. Klanten voelen zich dan ook erg opgelicht. Een onverwachte rekening van honderden euro's kan je vakantie naar Mykonos erg verpesten. Gebaseerd op de ervaringen van anderen, zouden ook wij je dus niet adviseren om bij DK Oyster te gaan eten. Gelukkig genoeg andere opties op het eiland.
Bekijk hieronder een foto van een bonnetje van een Amerikaanse soldaat.
skft 1856669b446e933b817195b183fd2037jpg

Meer Mykonos:

Bron: Skoften Beeld: Skoften, Youtube