memphis depay

Memphis Depay geeft privé feestje, Dame maakt stiekeme video! "We moesten onze telefoon geven"

Net binnenfeb 28 2023, 17:55
De welbekende privé feesten van voetballers, is niets nieuws. Memphis Depay had er ook even zin in na de wedstrijd. Daarvoor liet hij verschillende dames overvliegen. Een dame maakt snel nog even een stiekeme video.

Dames overgevlogen

Juicechannel deelt beelden van één van de dames die zou zijn overgevlogen door de voetballer. "Zoals je ziet zit ze in het stadion tijdens de wedstrijd. In de volgende story ligt ze iets toe over het feest", laat het kanaal weten. De dame leek te genieten met een vriendin tijdens de wedstrijd.

Telefoon inleveren

"Ik had een leuke nacht met jurkje en alles. Ik kon niet posten want we moesten onze telefoon geven bij de ingang. Avondje uit in Nederland, morgen gaan we terug naar London. Super snel maar leuke ervaring", laat de dame weten.

Geen poolparty's meer

Een bron laat in een DM weten, dat het misschien wel het laat privé feestje is die de Memphis Depay mag geven in het gebouw waar hij woont. "Memphis mag in ieder geval geen gebruik meer maken van het zwembad waar die woont omdat alle bewoners klaagde hoe die het had achtergelaten", laat de volger weten.
Het zou niet de eerste keer zijn dat de Depay er een zooitje van maakt.

Bekijk de beelden hier:

img 5535 591x1024
img 5536 613x1024
"}])