image

Mislukte Lip-fillers: jonge vrouw lijkt nu op monster van Monsters en co.

Net binnenjan 27 2022, 16:11
Mislukte lip-fillers, het zou je maar overkomen. Een vrouw uit Pennsylvania lijkt na haar mislukte lip-fillers op een van de monsters uit de Disney-film "Monsters en co.". Volgens de vrouw zwollen haar lippen op tot wel acht maal hun normale formaat.
Een TikTok video van de vrouw, waarin ze haar opgezwollen lippen laat zien heeft meer dan drie miljoen views. "De foto's laten niet eens echt goed zien hoe groot ze echt zijn - het is echt leip", zegt Kailee Jones, 23 jaar, over haar opgeblazen lippen. De vrouw uit Philadelphia zei dat ze afgelopen november voor het eerst lip-fillers nam, omdat ze vond dat haar lippen te klein waren voor de rest van haar gezicht.

TikTok

"Ik heb altijd dunnere lippen gehad. Ze verdwijnen als ik glimlach, dus ik wilde dat ze iets beter bij mijn gezicht zouden passen.", legde ze uit. Een vrouw op TikTok reageerde op haar video dat ze op een van de monsters uit de Disney-film "Monsters en co." lijkt. De zwelling proberen tegen te gaan met ijsklontjes, lijkt alleen maar averechts te werken. "Ik zou zeggen dat ze wel acht keer hun normale formaat zijn: het was echt ongelofelijk." Een andere TikTok gebruiker reageerde: "Ik dacht dat ze worstjes op haar lippen had geplakt als een grapje, maar blijkbaar zijn het echt haar lippen!" Kailee maakte een filmpje van haar lippen, om anderen te waarschuwen voor de risico's als het verkeerd gaat.

Mislukte lip-fillers

Artsen schreven haar voor een week lang orale steroïden voor. Dit zorgde er gelukkig voor dat de zwelling na drie dagen wegtrok. "Ik was bang dat het door zou slaan naar mijn keel. Dat zeiden de dokters ook dat zou kunnen gebeuren, dat mijn keel kon dichtslaan.", zei Kailee. "Dat was echt mijn grootste angst. Dat en natuurlijk dat mijn lippen zo zouden blijven."
Nadat ze 1 milliliter filler in allebei haar lippen kreeg, begonnen ze het uur daarna supersnel op te zwellen. De consulent zei dat het leek op een allergische reactie op de filler. Na ongeveer twee uur waren ze op hun grootst en ze bleven zo gedurende ongeveer 48 uur. Door haar enorme lippen kon ze al die tijd niet normaal drinken of praten.

"What the hell?"

"Mijn broer wist niet eens dat ik mijn lippen zou laten doen. Dus ik kwam binnen en hij zei gelijk: "What the hell?". Mijn moeder was echt bezorgd ook, dat mijn keel dicht zou gaan. Ze hield me heel de tijd in de gaten.", aldus Kailee. Uiteindelijk ging ze uit bezorgdheid naar de dokter. Gelukkig zien haar lippen er nu goed uit en is Kailee nu blij met hun formaat.

Bekijk hier de before en after beelden:

filler4 edited
screenshot 27 3 2022 16 30 21
filler1 edited
filler3 edited
filler 2 edited
Bron: TikTok NYTimes