Monica Geuze krijgt knallende ruzie "Debiel! Sla 'm op z'n bek!" (Video)

Net binnendec 20 2020, 22:02
Monica Geuze kreeg flinke ruzie met een man bij een winkelcentrum. Dat gebeurde toen ze kerstinkopen ging doen en de man niet aan de kant wilde gaan.
Het incident ontstond namelijk bij de parkeerplaats. Monica gaat los: "Oh my lord. De vlekken staan in mijn nek gewoon. Ik heb net zo'n knallende ruzie gehad met een of andere debiel bij het winkelcentrum. Ik kan hier zo kwaad om worden."

Monica krijgt knallende ruzie

De man stond stil midden op straat: "Hij stond te wachten op een plek, maar dat wist ik niet. Hij stond met de knipperlichten aan, dus ik denk: hij laat zijn wijf pinnen en blijft zelf in de auto zitten. Iedereen moest er omheen rijden."
"Vervolgens komt er een plekje vrij en ik dacht, daar kan ik mooi staan. Die man begint ineens keihard te toeteren, maar ik wist niet dat hij aan het wachten was. Ik wil naar achteren om weer uit de parkeerplek te rijden, maar hij blijft als een fucking idioot keihard toeteren. Ik kan letterlijk geen kant op."

"Debiel! Sla 'm op z'n bek!"

Monica moet zelfs even uitstappen omdat ze woedend was: " Ik stap die auto uit, echt kwaad. Allemaal mensen die erbij staan zeggen: 'Sla hem op z'n bek. Wat een debiel.' En dan zegt hij tegen mij dat ik rustig moet doen. Wat een idioot."

Hieronder de Beelden vanaf MINUUT 6:

Bron: Youtube