Monica Geuze woedend na gelekte privé foto's dochter (Beelden)

Net binnenokt 11 2020, 17:26
Triest nieuws voor Monica Geuze, er zijn namelijk privé foto's van haar dochtertje Zara-Lizzy online gedeeld. Monica heeft een privé account voor haar dochtertje en reageert nu woest.

Monica Geuze woedend

Ze deelt een bericht van vrienden/familie die haar tippen dat iemand toegang heeft tot het privé-account van Zara-Lizzy "Zó kwalijk vind ik dit. Ik heb een account van Zara-Lizzy voor vrienden en familie waar zij foto's van haar kunnen zien. Verder scherm ik haar altijd af van social media om haar te beschermen"

Verspreiden is walgelijk

"Dat er iemand in die kleine groep die haar 'mag' volgen screenshots maakt en heeft verspreid vind ik echt walgelijk. Naar mijn idee zijn dit de mensen die ik kan vertrouwen en zo voelt het nu absoluut niet"
'Ik weet dat ik zelf alles deel en mijn carrière daarop gebouwd is, maar mijn dochter kiest daar niet voor. Dat is de reden dat ik, als haar moeder zijnde, ervoor kies om haar te beschermen.'
Monica heeft inmiddels al meer dan 75 meldingen ontvangen: ' Dat vind ik echt een walgelijk en misselijkmakend idee. Stuur van mij door wat je wilt, maar doe dat alsjeblieft niet van een kind van twee die de keuze niet heeft.'

Hieronder de beelden:

Bron: Instagram, RTL Boulevard