screenshot 2 4 2023 14 22 46

Monique Westenberg haalt uit na debiele opmerking over zoontje!

Net binnenfeb 17 2023, 14:24
Wat Monique Westenberg nu precies is van André Hazes junior, is niet helemaal duidelijk. Volgens de zanger hebben ze een "vorm" gevonden die voor hun werkt. Wat dat precies inhoudt weet niemand. Ze is in ieder geval de moeder van hun kind: André Hazes de derde, oftewel mini Dré.
Mini Dré moest een aantal dagen geleden geopereerd worden. Zowel zijn neus- als zijn keelamandelen zijn verwijderd. Gelukkig genezen kleintjes vrij snel van zo'n ingreep.

Monique haalt uit

Als ze een fotootje van haarzelf en haar zoontje mini André Hazes, krijgt ze daar naar commentaar op. "Dit is je zoon niet, walgelijk om dat dan zo te zien", luidt de reactie. Hier is Monique natuurlijk niet van gediend. Met humor reageert ze: "oh?? Wie zou het dan wel zijn volgens jou? Koekkoek", met een lachend poppetje.
Dat de mama van mini Dré wel tegen een stootje kan, heeft ze ondertussen wel bewezen. Met alle drama in haar (ex) schoonfamilie, moest ze er al snel aan wennen. En dan hebben we het niet eens over alle drama tussen haar en André zelf.

Nieuwe muziek André

Gister veegde Andre zijn hele Instagram pagina schoon om ruimte te maken voor zijn nieuwe muziek. Vandaag laat hij een preview horen via zijn socials. Yvonne Coldeweijer is niet onder de indruk van het nummer en vindt het nogal 2003 klinken.

Bekijk de beelden hieronder:

img 20230402 040507 645x1024
monique
andre en monique 1024x555
Bron: Instagram