nicolleke

Nicol's ex-schoonmoeder doet boekje open over haar! Deelt bewijs! "Ze zat met andere kerels te rotzooien"

Net binnenmrt 09 2023, 12:29
Nicol's ex-schoonmoeder Hanny heeft geen goed woord over haar te spreken. Op social media liet ze eerder al weten dat ze niet accepteerde dat haar zoon Patrick, een relatie had met de realityster. Nu doet ze een boekje open.

Haalt keihard uit

Patty Brard liet eerder weten dat Peter Gillis heeft verzocht om niet meer naar Nicolleke te refereren als zijn ex-vriendin. Anders zal hij stappen ondernemen. Ex-schoonmoeder Hanny bleef ook niet onbesproken. Volgens Brard zou Nicol hebben verklaard dat de geruchten vanuit Hanny kwamen. Er zou nooit sprake van een relatie met haar zoon Patrick zijn geweest.
Ze heeft de aflevering gezien en haalt keihard uit naar Patty Brard. "Patty, ik had zoveel respect voor jou en waar jij stond in het leven. Zelfs je vorige sneer riep ik nog, ze is niet zo vervelend als ze op tv doet. Maar het is je beroep geworden", sneert ze.

Boekje open

Het blijft niet alleen bij Patty. Ze haalt ook uit naar Nicol. Ze is namelijk niet meer samen met Hanny's zoon Patrick. Ze heeft het even op een rijtje gezet. "Ze is wel degelijk de scharrel van mijn zoon geweest", laat ze weten. Ook zou ze bewijs hiervan hebben. Nicol's OnlyFans-content zou ook zijn opgenomen in het huis van Patrick.
Dit sprookje heeft niet lang geduurd want ze is uit zijn huis gegooid. "Ze is er bij mijn zoon uitgestuurd omdat ze met andere kerels zat te rotzooien", laat Hanny weten. Ze deelt het Whatsapp gesprekken.

Bekijk het volledige verhaal hier:

img 6283 612x1024
img 6284 614x1024
img 6285 604x1024
img 6286 616x1024