Oude foto Lil Kleine en Monica Geuze opgedoken! Fans gaan los!

Net binnenjun 10 2020, 19:43
Er gaat een oude foto van Lil Kleine en Monica rond online, van de tijd toen ze nog een relatie hadden. Het lijkt erop dat de foto uit hun allereerste relatie is, voordat ze voor de eerste keer uit elkaar gingen.

Oude foto Lil Kleine en Monica Geuze

Lil Kleine en Monica zien er zo piepjong uit op de foto, dat ze bijna niet te herkennen zijn. Fans gaan los in de comments met: "Ik had lil kleine niet eens herkend whoede!".. en "WoW hier is die jong hier!"

Relatie

De twee hadden een hele tijd lang een knipperlicht-achtige relatie die in 2016 definitief voorbij was. Monica reageerde er in 2018 zo op: "Op een gegeven moment gebeuren er dingen in een relatie en dan ben je op een gegeven moment klaar met elkaar. Nou, op dat punt waren wij ook wel."
Lil Kleine zei in zijn docu over een fout die hij maakte: “Maar het is je vrouw waar je mee gaat trouwen, zo moet je denken. Dan moet geld niet uitmaken" "En ik heb ook hele stomme fouten gemaakt. Vieze dingen. Als ze dat bij mij had gedaan weet ik niet of ik haar had vergeven", De documentairemaakster vraagt of hij het over vreemdgaan heeft waarop hij zegt: " Ja ", en hij loopt meteen weg.

Bekijk de foto hieronder en SWIPE voor de verschillen:

Beon: Instagram, Girlsscene