Roxeanne Hazes deelt beelden in bikini, Krijgt veel complimenten

Net binnenjun 30 2019, 16:15
Roxeanne Hazes heeft nooit een geheim van gemaakt dat ze graag haar figuur van voor haar zwangerschap terug wilde. En dat is haar na hard werken in de sportschool nu behoorlijk gelukt!
De dochter van legende André Hazes deelt beelden van haarzelf in bikini en haar volgers kunnen er niet over ophouden. “Damn. Looking good” en “Wat zie jij er goed uit” zijn enkele reacties.
"Ik hoef niet per se alle 30 kilo's kwijt te raken door de zwangerschap, maar ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat het vermoeiend is", vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. Bekijk de beelden van Roxeanne in bikini hieronder:

View this post on Instagram

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes) on

View this post on Instagram

hijo de la luna

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes) on

View this post on Instagram

Deze fase.❤️ Dikke tranen, wanneer je “nee” te horen krijgt. Bij alles wat je op de grond vindt en in je mond wil stoppen: “Ah-ah mama bah?!” 6 tanden, die ineens allemaal tegelijk doorkomen. Spuitluiers, driftbuien, vroeg wakker, niet meer in je box willen spelen... En tegelijkertijd knuffel je me ineens uit het niets. Heb ik gisteren talloze keren je armen om mijn nek gehad, je hoofdje op mijn schouder. Vind je het spannend om met andere kindjes te spelen. Ik krijg ineens zoentjes, hapjes van je eten, de grootste lach, wanneer je me ziet. Je wereld begint steeds groter te worden en bij een hoop dingen denk je me al niet meer nodig te hebben. Maar blijf nog maar een poosje klein en stout en zachtaardig. Ontdek de wereld maar, lieve Fender. Papa en mama zijn er altijd. Je bent perfect. Perfect voor ons. ❤️

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes) on