barbie en robbie

Samantha (Barbie) en Robbie delen pikante fotoshoot in slaapkamer! (beeld)

Net binnenmrt 25 2023, 13:54
Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft opnieuw voor opschudding gezorgd op social media. De voormalige realityster heeft intieme foto's gedeeld met haar vriend Robbie. De foto's zijn te zien op haar Instagram-account en hebben voor de nodige reacties gezorgd.

Fotoshoot

De realityster staat bekend om haar opvallende acties op social media. Ook nu lijkt ze weer bewust de aandacht te willen trekken met de pikante foto's van haar en Robbie. Eerder deelde ze al beelden, waar ze topless op de foto ging.
Dit keer gaan een stapje verder. Het leek de twee een goed idee om weer in opspraak te komen. Robbie is volledig uit de kleren gegaan terwijl hij grijpt naar, de realityster haar borst. Ze hebben de moeite ook niet gedaan om de beelden te censoren.

In de lift

De Bonnie en Clyde weten niet van ophouden. Op social media weten ze steeds een stap verder te gaan. Eerder postte zij een video waar ze het heel gezellig zouden hebben in de lift. Zo delen ze vaker intieme beelden van elkaar op Instagram.Samantha lijkt echter niet onder de indruk te zijn van de kritiek en blijft haar eigen weg volgen.

Bekijk de beelden hier:

img 6832 596x1024
"}])