snapinstaapp 331933068 895568221761602 26393972924789384 n 1080

Selma Omari barst in huilen uit einde aflevering De Verraders "Pestverleden"

Net binnenmrt 26 2023, 11:28
Selma Omari zit in het nieuwe seizoen van De Verraders en speelt een wel heel fanatiek spel. Aan het eind van de nieuwste aflevering vloeien er een hoop tranen. Ook Selma zelf houdt het niet droog.
Tijdens de aflevering is te zien dat de influencer op een missie is. Ze doet haar best iedereen ervan te overtuigen om Noël van Kleef eruit gestemd moet worden. "Zij is sowieso de verrader", zegt ze tegen iedereen. Ook tegen Noël zelf houdt ze zich niet in. "Je staat wel op mijn lijstje. Ik ben gewoon eerlijk."

Selma in de verraders

Noël probeert haar van het tegendeel te overtuigen. "Aan de Ronde Tafel ga je zien dat je fout zit." Maar haar pogingen zijn tevergeefs. Selma blijft bij haar overtuigingen: "Ik ga vol op jou!". Als Noel in de biecht zit, lukt het haar niet meer haar tranen binnen te houden. "Ik weet dat het een spel is en dat je mensen naar huis moet stemmen. Het is niet persoonlijk, maar toch schrik ik dan wel hoe hard het spel opeens is."
Aan de Ronde Tafel gaat het er hard aan toe. Jessie Maya noemt Selma's gedrag tegen Noel "heftig". Ondanks het feit dat Noel emotioneel wordt van de spanning, krijgt Selma veel mensen zover om op haar te stemmen.
Als wordt onthuld dat Noel geen verrader, maar een getrouwe is, shockeert dit de groep, maar vooral Selma. "Ik vind het wel kut. Ik vind het niet leuk. Het heeft me wat kleiner gemaakt ", zegt ze na afloop van de Ronde Tafel.
In de biecht wordt ook Selma de spanning te veel en barst ze in tranen uit. "Het is echt een ontlading gewoon. Als ik het oneens ben met iets, ga ik daar heel vurig in. Dan sta ik ergens voor", zei ze.
"Dat komt misschien door een pestverleden, dat ik niet voor mezelf durfde op te komen en dat ik dat nu ineens heel veel doe. Maar ik moet niet vergeten dat ik daardoor heel overdreven en intens op andere mensen kan overkomen. Waaronder bijvoorbeeld een Noël, waar ik echt heel veel spijt van heb.", gaat ze verder.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: RTLXL
"}])