Dit superzieke jacht mét waterglijbaan huur je met 26 vrienden! (Video)

Net binnenapr 02 2020, 14:02
Staat er een vriendenweekend op de planning en hebben jullie totaal geen inspiratie? Dan kun je het idee opgooien om deze superzieke jacht van 70 meter te huren. Met jacuzzi voor 18 man, een gym én een waterglijbaan van 8 meter. Sounds good right?
Het Sherakhan superjacht is ontworpen om de wereld in stijl te ontdekken. Of om gewoon een hele vette tijd te hebben met je vrienden. Deze superzieke boot is namelijk van alle gemakken voorzien. Zo kun je champagne nippen in een jacuzzi voor achttien man en vervolgens van je kater herstellen in de spa. Of je flink in het zweet werken in de gym.

Waterski's en springkussens

Mocht je het jacht zat worden – wat haast onvoorstelbaar is – dan kan je er via de waterglijbaan af en heb je alles om jezelf te vermaken. Zo zijn er waterski’s om zelf achter een speedboot te hangen, paddle boards, jetski’s, springkussens, opblaasbare boten en nog veel meer.

Je eigen crew

Het jacht is te huur in het Caribisch gebied en vertrekt vanaf St. Maarten. Voor een week betaal je – hou je vast – 425.000 euro. Maar daarbij is wel je eigen crew inbegrepen, die alles voor je regelt. Van het wassen van je vuile onderbroeken tot het koken van de meest exotische gerechten. Even doorsparen dus!

Check de onderstaande video voor een boottour!

Bron: Sherakhan, Manify.nl