sylvie meis

Sylvie Meis shockeert met bikinifoto op vakantie! Zorgt voor ophef!

Net binnendec 06 2022, 10:30
Sylvie Meis is natuurlijk aan het genieten van haar luxeleven en deelt dit graag met haar volgers. Dit keer is ze te vinden op de Malediven. Alleen ging de aandacht ergens anders naartoe.

Volgers in shock

De blondine deelt een aantal vakantiekiekjes op het prachtige Maldiven. Alleen zorgt het voor veel vragen en ophef. Het gaat dan voornamelijk over haar lichaam. "Wat ben je onherkenbaar", reageert een volger.
Een andere lijkt nog flink uit te halen naar Sylvie Meis. "Lijkt niet een vrouw die niet eet. Ik vind haar te overdrijven wat zij doet met haar lichaam", laat een andere weten. Een ander denkt te weten, dat haar zoon dit niet leuk zou vinden, dat zijn moeder geniet. "Fijn voor je zoon, time to grow up".

Alleen op vakantie?

Haar huwelijk met manlief Niclas Castello, blijft ook niet onbesproken. Veel volgers vragen zich af waar hij is. "Lijkt me zo eenzaam", zegt een volger. "Wat een eenzaam bestaan moet dit zijn, zo leeg", sneert een ander. Sylvie reist de hele wereld over, maar toch zijn er mensen die het niet helemaal geloven, dat zij gelukkig is. "Altijd alleen, waar is je man de hele tijd?", vraagt iemand.

Apart leven

In een interview liet Meis weten dat zij en Niclas een apart leven hebben. Ze zijn getrouwd, maar wonen niet samen en het ziet er ook niet naar uit, dat dit binnenkort gaat gebeuren. Sylvie noemt het zelf een modern huwelijk. Ze zien elkaar normaliter op vakanties of in het weekend. Wie weet, maakt hij de vakantiekiekjes.

Bekijk de beelden hier:

"}])