'Flink vermagerde' Temptation-Milou reageert op anorexia geruchten!

Net binnensep 03 2019, 15:10
Milou van Temptation Island heeft op Instagram terug geslagen naar haters die haar veel te dun noemen.
De realityster postte onlangs een foto waarop ze flink lijkt te zijn afgevallen. Hierop kreeg ze dan ook veel reacties van mensen die zich afvragen of ze anorexia heeft. Zo reageren enkelen met: ”Kijk uit dat je niet teveel afvalt, meis”, ”Eet iets kind”, ”Oef, niet lullig bedoeld maar ik vind je erg dun worden” en ”Wat ben je akelig dun zeg! Pas op voordat er niets meer van je overblijft."
Op haar Insta Stories slaat Milou nu terug. ”Mensen even serieus?? Dit zijn dus de meest voorkomende reacties onder mijn foto’s,” aldus Milou. ”Ten eerste ben ik niet (akelig) dun, mager of heb ik anorexia! Ten tweede, ik vind het mooi om superslank en strak te zijn, daar werk ik nu ook aan.”
”Ten derde heb ik een vraag voor jullie. Reageren jullie ook onder de foto van mensen met overgewicht ‘bleh, wat ben je dik’, ‘omg, jij hebt veel vetrollen,’ ‘heb jij obesitas’, ‘ik vind het echt niet mooi hoor dat je zo dik bent’, ‘vetzak’, ‘dikke’. Het zegt zoveel over jezelf, dus mijn advies -> ga hulp zoeken.”
Bovendien heeft Milou maatregelen genomen door filters in te stellen met de woorden kanker, anorexia, dun en mager, zodat reacties die deze woorden bevatten voortaan niet meer te zien zijn.

Bekijk de betreffende foto en de reactie van Temptation-Milou hieronder:

 Temptation-Milou
 Temptation-Milou
Milou eerdere fotos: