Temptation VIPS-presentator Kaj Gorgels verklapt: 'Er komt nog iets aan...'

Net binnenaug 06 2020, 17:47
Door de uitbraak van het coronavirus werden veel opnames van tv-series gecancelled of uitgesteld, zo ook die van Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS. Presentator Kaj Gorgels verklapte echter dat we toch nog mogen hopen op een nieuw seizoen van minimaal de laatste van die twee.
Kaj Gorgels deed de onthulling in zijn podcat Effe Relativeren, met als gast JayJay Boske. Kaj zegt: “Ik zou eigenlijk achter elkaar negen weken weg zijn, dat viel nu weg. Expeditie Robinson nemen we op de Filippijnen op, dus dat was toch al tricky.” Volgens Jay-Jay hadden ze ook naar Zweden kunnen uitwijken, waarop Kaj vervolgt: “Ja of Terschelling, of Urk. Dat is ook leuk. Ik kan er niets over zeggen, maar ik denk wel dat we dit jaar nog wat gaan draaien. Het is kijken naar een goede oplossing. Als je voor de tropen gaat zijn er meerdere mooie landen waar je eilanden hebt. Dus ik hoop dat dat nog kan.”
“En de andere programma’s gaan ook niet door? Want dan krijg je een lange vakantie”, vraagt JayJay zich hardop af, waarna Kaj verklapt dat de opnames van Tempation Island VIPS wél doorgaan dit jaar. “Dat ziet er beter uit. We gaan nog wel iets doen dit jaar.”
Over welke koppels dit jaar mee gaan doen aan Temptation VIPS wordt al een tijdje volop gespeculeerd. Zo vielen de namen van EOTB-Lisa en haar vriend, influencer Jay Zwarts, TI-deelnemer Zach Avelo en zijn nieuwe vriendin en zouden Temptation-legends Niels en Rosanne voor een derde keer mee willen doen.

Check de onthulling van Temptation VIPS-presentator Kaj Gorgels hier:

Bron & beeld: Love & Reality, andc.tv