'Zwangere' Fabiola post bizarre video, volgers gaan los in reacties!

Net binnensep 13 2020, 20:33
De 'zwangere' Fabiola Volkers weet regelmatig voor verbazing te zorgen en na het posten van een bizarre video op haar Instagram-account zorgt ze opnieuw voor een stroom aan reacties.
Onlangs leek de blondine bekend te maken dat ze zwanger zou zijn, door een foto van zichzelf te posten waarop ze een positieve zwangerschapstest omhoog hield, terwijl er een traan uit haar rechteroog rolde. Hierop vroegen veel mensen zich af of ze nu echt in verwachting is, of dat het om een publiciteitsstunt gaat. Dennis Schouten ging zelf even navraag doen om uit te zoeken wat er waar is van het gerucht dat Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib de vader zou zijn.
Dinsdag plaatste Fabiola een nieuwe bizarre video, waarop te zien is hoe ze met een kinderwagen rondloopt, terwijl ze ondertussen een fles roséwijn aan haar lippen zet. Haar volgers gaan dan ook los in de reacties: 'Als je echt zwanger bent ben je echt ziek in je hoofd met dit', schrijft iemand, en een ander: 'als je echt een kind krijgt heb ik zoveel medelijden met dat kind'. Een derde persoon twijfelt aan de echtheid van Fabiola's zwangerschap: 'Als het verhaal dat je zwanger bent alleen een publiciteitsstunt is dan ben je echt respectloos. Genoeg vrouwen op de wereld kunnen zelf geen kinderen krijgen en jij gaat er op deze manier mee om. Echt geen woorden voor.'

Check de bizarre video van de 'zwangere' Fabiola hier:

Check ook: