Netflix lanceert officiële trailer van Undercover seizoen 2

Undercover seizoen 2

Het eerste seizoen van de allereerste Nederland-Belgische Netflix Original Undercover was een daverend succes en gelukkig laat Undercover seizoen 2 niet lang meer op zich wachten. Netflix lanceerde de officiële trailer van het nieuwe seizoen, dat al vanaf 6 september te zien zal zijn.

Undercover seizoen 2 speelt zich een jaar verder in de tijd afs van waar het eerste seizoen eindigde, en gaat over de wereld van de illegale wapenhandel. Er wordt een groot netwerk ontdekt dat vanuit Syrië wapens naar België brengt. Anna Drijver en Tom Waes kruipen weer in de huid van Kim de Rooij en Bob Lemmes. Kim werkt echter niet meer voor de politie , maar voor een mensenrechtenorganisatie. Bob gaat weer aan de slag als undercoveragent.

Ook Frank Lammers keert weer terug als de beruchte Brabantse drugsbaas Ferry Bouman. Nadat zijn drugsnetwerk werd opgerold zit hij nu achter de tralies en probeert vanuit de gevangenis achter de identiteit te komen van de agenten die verantwoordelijk zijn voor zijn opsluiting om wraak te kunnen nemen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat er in seizoen 2 een aantal nieuwe personages zullen verschijnen en ook Rico Verhoeven een rol heeft.

Check de nieuwe trailer van Undercover seizoen 2 hier:

Bron & beeld: Newsmonkey, Youtube Netflix

Lees ook: