Zien: EOTB-Lisa Sace en Jay Zwarts gaan trouwen

News03 jan 2021, 19:38
Lisa Sace, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch, gaat trouwen met haar vriend Jay Zwarts. Dat heeft de realityster bekendgemaakt op Instagram.

Influencer-huwelijk

De twee zijn al een tijdje samen en daarom heeft Jay besloten om zich te verloven met Lisa. "De liefde van mijn leven", noemt hij de zwartharige. Op hun Instagram-stories tonen de twee de verlovingsring die Lisa om haar vinger heeft. Daarnaast heeft Jay op zijn pols 'Lisa - Amor' getatoeëerd, waarmee hij zijn liefde voor haar uit.

Mishandeling door Jay

De relatie tussen de realityster en de influencer is omstreden gebleken. Eerder vorig jaar gingen ze namelijk uit elkaar nadat Jay haar zou hebben mishandeld.

Getraumatiseerd door mishandeling

Op haar Instagram story vertelt Lisa dat het niet goed gaat met haar sinds de mishandeling. Destijds vertelde ze dat ze daardoor getraumatiseerd was. "Het is zo erg wat er is gebeurd tussen mij en Jay en al helemaal dat hij het ontkent. Ik weet dat ik veel steun krijg, maar ik blijf het moeilijk vinden. Ik ben nog nooit zo verdrietig geweest."

Mentale schade

Lisa zat er zelfs mentaal doorheen. "Ik ben op dit moment niet thuis. Alles heeft zo'n grote impact op mij gehad, ik kan het gewoon niet aan door alle flashbacks. Er gaan zoveel emoties door mij heen. Als ik spullen zie van Jay, dat is gewoon heel confronterend."
Toch besloot ze achteraf bij hem terug te gaan en stappen ze nu zelfs in het huwelijksbootje. Wanneer dat huwelijk gaat plaatsvinden, is niet bekend.
Bekijk hieronder de ring.