Neymar heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt. De Braziliaanse stervoetballer van Paris Saint-Germain kreeg onlangs een aanklacht van verkrachting aan zijn broek. Om zich te verdedigen liet Neymar pikante Whatsapp gesprekken zien tussen hem en zijn vermeende slachtoffer, maar hiermee heeft hij het alleen maar erger gemaakt!

Volgens een Braziliaanse vrouw, wiens identiteit vooralsnog geheim is, zou ze afgelopen 15 mei in een hotelkamer in Parijs verkracht zijn door Neymar. Ze zou via Instagram in contact met hem zijn gekomen, waarna hij een vliegticket naar Parijs voor haar had gekocht. Vervolgens zou hij haar met geweld en tegen haar zin tot seks hebben gedwongen. Twee dagen later deed ze terug in Brazilië aangifte.

Neymar zelf meent echter dat hij het slachtoffer is geworden van een poging tot afpersing. Om dit te bewijzen, toonde hij in een video de Whatsapp gesprekken die hij met de vrouw gehad had, waarin te zien was dat ze hem een flink aantal pikante foto’s stuurde. De politie in Brazilië onderzoekt nu ook nog of hij door de publicatie van de intieme beelden en pikante gesprekken de Braziliaanse privacy-wetten heeft overtreden.

Dit is de video die Neymar nog verder in de problemen heeft gebracht:

Bron: Metronieuws