Neymar ‘slaat’ tegenstander na “Aap” opmerking! Vechtpartij breekt uit

Totale chaos bij PSG – Marseille gisteren: 13 keer geel en 5 keer rood. En nog steeds is de rust niet teruggekeerd. Helaas lijkt er weer sprake van racisme. Vannacht ging Neymar namelijk helemaal los.

De racisme drama begon toen Alvaro González Neymar zou hebben uitgescholden voor aap. Op Twitter noemt Neymar hem nu een hond.

Neymar ‘slaat’ tegenstander na “Aap” opmerking

Neymar kreeg rood na de vechtpartij aan het einde van het duel. Hij gaf hem een tik en dat werd gezien als ‘slaande beweging’. Vier andere spelers werden ook met rood weggestuurd.

Neymar zegt: „Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik hem niet in zijn gezicht heb geslagen. De VAR die mijn ‘aanval’ ziet is eenvoudig, nu wil ik zien dat er ook wordt gekeken naar de racist die mij een aapklootzak heeft genoemd. En wat gebeurt er dan? Ik doe een rainbow flick en jullie straffen me. Voor een klein tikje word ik weggestuurd. Maar wat gebeurt er met hen (racisten, red.)? Wat nu?”

Reacties

Gonzales zegt onschuldig te zijn: „Er is geen plaats voor racisme. Soms moet je gewoon leren verliezen en dat accepteren op het veld. Drie geweldige punten vandaag. Allez L’OM. Bedankt familie.”

Neymar reageerde woedend: „Je bent geen man als je je fout niet toegeeft. Verliezen hoort bij de sport, maar beledigen of racistische uitlatingen in ons leven brengen, absoluut niet. IK RESPECTEER JE NIET! JE HEBT GEEN KARAKTER! Kom ervoor uit wat je hebt gezegd, hond. Wees een MAN! RACIST!”

Bekijk de beelden en reacties hieronder:

Bron: HLN, Youtube