Skip to main content

Nicol Kremers deed op haar TikTok live een openbaring waar veel mensen gelijk conclusies uit trokken. Ze antwoordde op een vraag van een volger dat ze “al sinds september vrijgezel is”. Dat zorgde voor een aantal scheve gezichten.

De Brabantse is bekend van het tv-programma Massa is Kassa waar haar ex Peter Gillis en zijn entourage gevolgd worden in hun dagelijks leven. Peter bouwde een camping imperium op dat miljoenen waard werd. Nicol was in de show zijn partner, maar bleek al langer uit het plaatje dan in de show doet lijken.

Massa is Kassa zonder Nicol

De breuk werd namelijk pas in februari, ruim tien maanden later, bekend gemaakt. Het stel leek tot die tijd ook gewoon samen te zijn in het programma. Kijkers rekende al uit dat dat inhoudt dat de hele safari in Afrika en het winterparadijs, het stel de relatie speelde.

In een officieel persbericht kwam naar buiten dat Nicol in het komende seizoen van Massa is Kassa niet meer te zien zal zijn.

Zonder Nicol zullen de kijkcijfers misschien wel flink gaan afnemen, voorspellen sommigen. De Brabantse focust zich nu op haarzelf en haar nieuwe huisje en auto.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Instagram

Leave a Reply