Skip to main content

Nicol Kremers zal binnenkort verschijnen op de Kamasutra Beurs, waar fans haar persoonlijk kunnen ontmoeten tegen betaling. Maar haar website laat zien dat er weinig interesse is in dit evenement, aangezien Nicol de prijs al heeft moeten verlagen.

Het lijkt erop dat de nieuwe carrière van Nicol op zijn retour is. Hoewel ze aanvankelijk duizenden euro’s verdiende op OnlyFans, zeggen steeds meer abonnees hun abonnement op. Ze vinden de foto’s van Nicol niet spannend genoeg.

Nicol Kremers carrière op retour

Sommigen van hen reageerden onder haar foto’s en zeiden: “Als je een bericht aankondigt, krijg je dit laffe gedoe” en “De eerste week is juist de week waarin mensen afhaken als het tegenvalt en niet meer terugkomen. Ik heb al opgezegd.”

Naast OnlyFans heeft Nicol Kremers ook haar eigen erotische webshop. Daar verkoopt ze niet alleen spullen, maar ook een Meet & Greet. Fans kunnen bijvoorbeeld een T-shirt bestellen dat ze kunnen ophalen op de Kamasutra Beurs.

Op haar website staat: “Bij het afhalen op de Kamasutra Beurs ontvangt u van Nicol persoonlijk een poster met handtekening en een foto samen met Nicol”. Maar kennelijk zitten er maar weinig mensen te wachten op een ontmoeting met Nicol, want ze heeft de Meet & Greet prijs verlaagd van 140 euro naar 70 euro.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: ByNicolleke

Leave a Reply