Skip to main content

Nicol liet onlangs weten dat ze bonuskinderen heeft en leek te hinten op een nieuwe relatie. Juicekanaal Realityfbi heeft de man als snel gevonden maar alleen is zijn moeder niet zo blij met haar nieuwe schoondochter.

Nieuwe vriend

Nicolleke plaatste per ongeluk een selfie die verklapte bij wie zij thuis was. Juicekanaal Realityfbi deed wat speurwerk en vond de man genaamd Patrick. Het zou gaan om de zoon van ene zangeres Hanny. Ook is hij een oud-medewerker van Peter Gillis. Hij verwijderde zijn Facebook-pagina nadat hij werd onthuld. Alleen staat zijn moeder niet te wachten op zijn nieuwe liefde te wachten.

Haalt keihard uit

Zangeres Hanny, zoals haar schoonmoeder heet, spreekt duidelijk taal over de realityster.. “Klasse kan je niet kopen. (…) Get a life women! Richt je op het van ellende achter je. Sla die lelijke nagels niet in elke kerel die je tegenkomt”, haalt ze keihard uit. Ze geeft Nicolleke nog advies om zelf aan het werk te gaan en een huis te zoeken.

Eerder gaf ze in een live aan dat ze bonuskinderen heeft, maar dit ging in het verkeerd keelgat van Hannie. “Wees eerst een moeder voor je eigen kinderen, voor je mijn kleinkinderen, bonus-kinderen noemt”.

Twitter

Hannie laat het daar niet bij want ze gaat nog even verder op Twitter. Ze staat niet achter de keuze van haar zoon. “Ik begrijp de keuze van mijn zoon niet. Ik respecteer het niet. Nooit, nooit, nooit komt ze mijn huis in! Of zal ze deel uitmaken van mijn familie”, laat ze weten. Ze haalt ook keihard uit naar moederschap en noemt ze haar een golddiger.

Inmiddels heeft Nicol haar reacties onder haar foto’s uitgeschakeld.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @Realityfbi

Leave a Reply