Skip to main content

Nicolleke lijkt de mannen aan een kant te hebben geschoven. Ze zou nu namelijk helemaal in zijn om met vrouwen verder te gaan. Er gaan beelden rond waar ze zoenend wordt gespot.

Zoenend gespot

Nicol weet zichzelf wel in de spotlight te houden. Na haar wilde liefdesleven lijkt het erop, dat ze mannen nu volledig aan de kant heeft gezet. Roddelpraat deelt beelden van haar Snapchat. Hierin is ze te zien met een andere vrouw. Het leek eerst heel onschuldig, maar dit veranderd in enkele seconden. Op de beelden is ze aan het zoenen met de vrouw.

Dit heeft ze openbaar gepost voor haar volgers.

Kamasutra beurs

De realityster probeert met van alles, haar centjes te verdienen. Nicol stond onlangs nog op de Kamasutra beurs. Daar verkocht ze speeltjes en andere items uit haar webshop. Wat ook opviel, is dat haar knalroze fiat er ook stond. Ze verklaarde dat ze die had gekocht, maar na wat onderzoek klopte dit niet. Ze huurde de auto om natuurlijk de aandacht te trekken.

Only Fans

Eerder is ze ook met een nieuw avontuur begonnen, OnlyFans. Nicol geeft aan dat zij er klaar voor is en nu het juiste moment vindt om een nieuwe avontuur te starten.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Roddelpraat

Leave a Reply