Skip to main content

Nielson was te gast bij Ruud de Wild en die besprak met hem cancel-culture. In dat gesprek vroeg hij ook wat de zanger vond van zijn collega artiest Lil Kleine.

Lil Kleine

Kleine kreeg te maken met cancel culture op verschillende momenten in zijn carriere. Het hoogtepunt bereikte hij nadat naar buiten kwam dat hij zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes mishandeld zou hebben. De beruchte video waarin te zien is hoe hij een autodeur dichtslaat terwijl de moeder van zijn kind ertussen ligt ging heel Nederland over. Later bleek dat Jaimie die video zelf lekte. Ze zag dat als de enige uitweg uit een toxic relatie.

Nielson haalt uit

Nielson legt uit dat Kleine en hij beslist geen vrienden zijn van elkaar. “Nee, wij zijn geen vrienden van elkaar”, zegt hij in de podcast 30 Minuten Rauw.

Hij vertelt: “Nou, ik vind wel… Ja… Ik ben wel opgevoed, laat ik het zo zeggen… Nou, laat ik het heel sterk zeggen: als ik zoiets zou pullen, dan zou mijn moeder me echt komen halen.” Ruud: “En tussen de autodeur?” N: “Dan zou mijn moeder me ook even tussen de auto klemmen, denk ik, ja.”

De zanger kreeg zelf met cancelculture te maken doordat hij vreemdging met een fan die dat filmde. Toen uitkwam dat hij zowel vreemdging als dat hij het met een fan deed, kreeg hij een stortvloed aan bagger over zich heen.

Als Ruud hem vraagt of hij bang is dat het hem weer zal overkomen, lijkt hij zelfverzekerd. Hij zegt dat hij niet bang is en dat het eigenlijk een risico is van het vak.

Een ander moment dat hij een beetje te maken kreeg met cancel culture was tijdens de covid periode. Toen ging hij volgens zichzelf een beetje mee in de gekte: “Ik liet me nogal meeslepen”.

Bekijk de beelden hieronder:

Nielson doet heftige onthullingen over affaire

Leave a Reply