Nieuwe misdaadserie ‘Sleepers’ met Mocro Maffia’s Robert de Hoog belooft keihard te worden!

Er komt een nieuwe misdaad serie in Nederland en deze belooft keihard te worden. Videoland meldt dat we een ‘bloedstollende serie à la Mocro Maffia’ kunnen verwachten met Robert de Hoog.

Misdaadserie ‘Sleepers’

De serie gaat ‘Sleepers’ heten en vertelt het snoeiharde verhaal van een corrupte agent die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Robert de Hoog aka Tatta in Mocro Maffia zal de hoofdrol spelen.

Robert de Hoog

Robert de Hoog zal ook creative producer zijn en vertelt aan RTL: “We vertellen met Sleepers een verhaal over personen die verstrikt raken in een verschrikkelijke wereld en alles op alles moeten zetten om hieruit te komen om hun geliefden te beschermen. Sleepers is een fictief verhaal, maar zou zomaar morgen in de krant kunnen staan.”

We zullen ook belangrijke rollen zien van o.a. Maryam Hassouni, rapper Adje, Teun Kuilboer en Rifka Lodeizen.

Verhaal

Plot: De Hoog speelt rechercheur Martin Oudkerk, die als 18-jarige jongen naar de politie-opleiding wordt gestuurd door zijn criminele pleegvader Henk. Deze wordt echter vermoord. Een nieuwe lichting criminelen in de Utrechtse onderwereld sleurt Martin mee in het nietsontziende geweld dat zij veroorzaken. Martin moet zijn banden met de onderwereld geheimhouden en tegelijkertijd zijn gezin beschermen.  

Beelden en meer info hieronder:

Bron: Videoland, Instagram