Skip to main content

Nikkie Plessen is aan het genieten op Ibiza. Maar dat zal inmiddels iets minder zijn nu ze weer zwaar onder vuur ligt. Op haar sociale media deelde Nikkie namelijk beelden waarop te zien is hoe haar 7-jarige zoontje haar privéjet bestuurt.

Foute afloop

Luchtvaartjournalist Menno Swart noemt de situatie ‘Levensgevaarlijk!‘. Op Twitter deelt hij screenshots van Nikkie’s Instagram Story die ondertussen alweer verwijderd zijn. “Ruben Bontekoe (echtgenoot Nikkie Plessen) laat zijn zoontje Alain een CitationJet CJ3 besturen. Het kan fout aflopen, zoals in 1994. Rus liet zoon sturen, die schakelde auto-piloot uit en Airbus crashte“, schrijft Swart in zijn Tweet.

‘Levensgevaarlijk!’

Nikkie Plessen liet haar zoontje al eerder haar privéjet besturen. Destijds was haar zoontje 5 en dat baart Menno zorgen. “Hoeveel ‘vlieguren’ heeft Alain, de zoon van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen? Twee jaar geleden mocht hij van zijn vader ook al de CJ3 besturen. Levensgevaarlijk!” zegt Swart in ongeloof. “Wat doen we met Ruben? Brevet afpakken?”

De meningen zijn verdeeld wat betreft de veiligheid voor de privéjet-passagiers. Doron Sajet, luchtvaartverslaggever van NH Nieuws, geeft in ieder geval wel aan het met Menno eens te zijn: “Het kind zit hopeloos in de weg als er zich een noodsituatie voordoet of er een veroorzaakt”, schrijft hij.

Geblokkeerd

Nikkie heeft Menno al snel geblokkeerd. Update: Nikkie Plessen is boos! Ze heeft mij geblokt op Instagram”, schrijft de luchtvaartjournalist.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Twitter, D&D

Leave a Reply