NikkieTutorials thuis onder schot gehouden door meerdere overvallers. ‘Nachtmerrie’ (Beelden)

NikkieTutorials, echte naam Nikkie de Jager, is gisteren in haar woning in Uden overvallen. Volgens de politie hielden minimaal drie daders haar en haar verloofde Dylan onder schot, waarna ze er vervolgens met een onbekende buit vandoor gingen. ‘Een van mijn grootste nachtmerries is werkelijkheid geworden’, liet Nikkie weten op social media.

‘Dylan en ik werden aangevallen, maar zijn lichamelijk in orde’, vertelde Nikkie op Instagram. ‘Maar mentaal is het een heel ander verhaal.’ Ze deelde het bericht om te laten weten dat ze veilig en naar omstandigheden ‘oké’ is. Verder liet ze nog niets los over de gebeurtenis. ‘Bedankt voor jullie begrip, ik neem de komende dagen voor mezelf‘, aldus de vlogster.

Oppervlakkige verwondingen

Alhoewel Nikkie volgens eigen zeggen oké is, meldt de politie dat een bewoner van haar huis ‘oppervlakkige verwondingen‘ heeft opgelopen. Om wie het precies gaat, is niet duidelijk.

Daders gevlucht

De daders zijn ervandoor gegaan in een beige auto, zo meldde de politie. Ze stuurde na de overal een melding via Burgernet, waarin ze getuigen oproepen om zich te melden. Hoe de overvallers er precies uitzien is niet duidelijk, wel werd gesproken over een getinte huidskleur en hoodies. De eerste getuigen zijn ondertussen gehoord.

Overspoeld met lieve reacties

Nikkie werd op Instagram overspoeld met lieve reacties. ‘Oh mijn god, ik ben zo blij dat jullie allebei oké zijn. Ik zend je super veel liefde. Het spijt me zo. We bidden voor jullie‘, laat iemand weten. Een ander zegt: ‘Omg Nikkie, dit is zo eng! Het spijt me zo om dit te horen! Ik bid voor jou en Dylan’. Oa Roxeanne Hazes, Nienke Plas en Nicolette Kluijver betuigden hun steun.

Bekijk foto’s van de overval en Nikkie’s reacties hieronder:

View this post on Instagram

I love you 💞

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Bron: AD, Instagram