NikkieTutorials komt uit de kast! “Ik ben transgender!”

NikkieTutorials

NikkieTutorials heeft vandaag in haar nieuwste video een grote onthulling gedaan. De Youtube-beroemdheid heeft namelijk bekend gemaakt dat ze transgender is!

De 25-jarige vlogster vertelt dat ze jarenlang heeft geprobeerd dit verborgen te houden, maar omdat ze werd gechanteerd. “Ik wil iets vertellen over wat mij mezelf maakt”, begint Nikkie de Jager, zoals haar echte naam is. “Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn. Toen ik jonger was, was ik geboren in het verkeerde lichaam. Wat betekent dat ik transgender ben”

Nikkie, die wereldberoemd werd met het maken van make up-instructievideo’s, vervolgt haar verhaal met dat ze zich al van jongs af aan anders voelt. “Ik snapte niet waarom ik kort haar had en waarom ik lange broeken moest dragen. Waarom kon ik geen jurkjes aan? Ik speelde met barbiepoppen, ik gebruikte nagellak en speelde met extensions. Alles aan mij was een meisje.”

Ook haar moeder had altijd al het idee dat er iets met Nikkie was. ‘Ze wist onmiddellijk dat ik óf gay zou zijn of dat het anders in elkaar zat. En het bleek anders in elkaar te zitten.”

Bekijk de grote onthulling van NikkieTutorials hier:

NikkieTutorials