Non die The Voice won onherkenbaar na start nieuwe carrière!

De Italiaanse non die The Voice Italy won, Sister Cristina Scuccia, heeft haar leven omgegooid. Ze heeft tegenwoordig een baan als serveerster en achtervolgt haar droom om zangeres te worden. Hier hoorde uiteraard ook een compleet nieuwe look bij. Inmiddels is Sister Cristina onherkenbaar.

Italiaanse non The Voice

We maakten allemaal kennis met Sister Cristina Scuccia als de Italiaanse Non die The Voice Italy won. Ze was gekleed in een zwart gewaad met bijpassend hoofddeksel, de herkenbare religieuze klederdracht van nonnen. Tijdens een interview bij een Italiaanse talkshow leerde het publiek Sister Cristina Scuccia echter van een hele andere kant kennen.

Onherkenbaar

Zo was ze gekleed in een strak, rood, pak met hoge hakken. Haar hoofddeksel heeft ze afgedaan, waardoor haar prachtige bruine haar te zien is. Ook de bril is ingeruild voor een paar lenzen. Daarnaast draagt de zuster nu make-up, wat tijdens The Voice niet te zien was.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder een screenshot van hoe de compleet getransformeerde Italiaanse non, Cristina Scuccia, er nu uit ziet.

Nu:

italiaanse non the voice

En het is dan misschien in het Italiaans, maar wil je Cristina Scuccia toch in actie zien? Bekijk dan onderstaande video.

https://www.youtube.com/watch?v=6NirBhF5UgI&t=3s&ab_channel=Tgcom24

Meer nieuws over The Voice:

Bron, beeld: Youtube