Skip to main content

Dat Temptation-deelneemsters Fabiola en Rosanna elkaar niet kunnen luchten is al lang geen geheim meer. Maar nu brengen de dames hun opgekropte haat naar een ander level.

De twee ex Temptation Island deelnemers hebben weer eens hevige woorden met elkaar. Allebei verdienen ze hun geld met naakte content op het OnlyFans platform en zijn misschien wel de best bekeken kanalen in Nederland. Daar komt natuurlijk een dosis jaloezie en concurrentie bij kijken.

Temptation-beef

De beef is begonnen door dat Fabiola uithaalde naar Rosanna. Zij vindt dat haar content veel sexier en spannender is dan die van Niels’ vriendin. Zo postte ze een screenshot van haar OnlyFans account in haar stories en zette erbij “zelfs ik heb heftigere dingen dan dit, waar blijven je tapes dat je keer wat doet?” Waardoor Rosanna zich uiteraard niet kon inhouden om terug te reageren. Even later postte zij een story met “Don’t be jealous I got more fans on OnlyFans.” Het is duidelijk dat de meiden elkaar nog steeds niet kunnen luchten en dat ze er alles aan gaan doen om het populairst op OnlyFans te worden.

Bekijk alle screenshots van de ruzie tussen Fabiola en Rosanna hieronder!

Bron en afbeelding: Instagram , Love Reality

Leave a Reply