Fans spotten opvallende hint in de seizoensfinale van Undercover!

Spoiler alert! Als je de laatste aflevering van Undercover nog niet gezien hebt, wil je dit artikel misschien niet lezen. We gaan het namelijk hebben over de ontknoping van de season finale! Afgelopen zondag kwam de laatste aflevering van het tweede seizoen online en fans hebben wel iets heel opvallends gespot.

Gaan Ferry en JP undercover?

De opnames voor het derde seizoen van Undercover zijn gelukkig al begonnen, maar we blikken nog even terug op het tweede seizoen. Na een seizoen van spanning slaagde Bob (of moeten we Steve zeggen?) er toch in de Bergers te pakken. Hiermee had hij gelijk zijn wraak voor de moord op Kim, zijn ex-collega. Waar er fans waren die opgelucht ademhaalden na de spannende finale, waren er ook fans die scherp bleven tot het allerlaatste moment!

Zo viel het kijkers in de aftiteling van Undercover op dat er ineens een zin in het beeld verscheen, tussen de credits. ”Wij moeten eens praten’‘. Het is onduidelijk of dit een foutje was of een hint naar het derde seizoen. Kijkers reageerden meteen op Twitter met ideeën over het volgende seizoen. Zo vragen zij zich af of JP en Ferry elkaar zullen vinden in de gevangenis en wraak zullen nemen op Steve. Het is natuurlijk nog onduidelijk of dit ook echt zo is. We weten helaas ook nog niet wanneer het derde seizoen van Undercover te zien zal zijn!

Bekijk hieronder een screenshot van de opvallende zin in de aftiteling:

undercover

Meer Undercover? Bekijk hieronder een grappig filmpje van onze Steve!

Bron en beeld: Grazia, Netflix Nederland