Skip to main content

De beerput is open aan het gaan na de onthullingen over DWDD en de beschuldigingen over het gedrag van Matthijs. Britt Dekker meende al dat er in meer programma’s het gedrag van presentatoren ter discussie kan staan. Nu doet een oud nedewerker van Voice Kids onthullingen.

Het gaat om ervaringen met Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. ,,Tijdens mijn tijd bij The Voice Kids werd al gewaarschuwd om de presentatoren (Martijn en Wendy) niet zomaar aan te spreken”, aldus de bron aan Juicechannel.

Martijn zou een kort lontje hebben gehad ,,Tijdens de generale repetitie schreeuwde Martijn op een bepaald moment tegen de medewerker achter de autocue. Iets in de zin van: ‘Kan je het nu nóg niet goed doen? Je hebt hier maar één taak hé!’ en werd vervolgens zo pissig dat ze een break moesten nemen van tien minuten.”

Over Wendy is de oud medewerker ook niet te spreken: ,,Wendy is gewoon ijskoud en doodeng. Ze vindt zichzelf heel wat en vond het niet oké als een medewerker of een stagiair haar ‘gewoon aansprak’. Alleen bijv. een productieleider”

“We probeerden de kleedkamers zoveel mogelijk te mijden omdat we anders niet wisten hoe er deze keer weer gereageerd zou worden.”

Leave a Reply